logo headerlogo

 


Nr 2 til DKKs IPO3 DM i 2014.

Vi ønsker Brian Rohde og Nederholm's Heart von der Flex stort tillykke med anden pladsen ved DKKs IPO3 DM den 12/13. april 2014. Brian og Heart bestod med A: 98 B: 96 C: 94 og UDP ialt: 288 point. Flot arbejde Brian og vi glæder os allerede til FCIs IPO3 VM i Malmö - Sverige.

 

 

 


Nederholm's Heart von der Flex er avlskårret med udpræget i mod og kampdrift.Nederholm's Heart von der Flex er kårret med følgende beskrivelse:

Vurdering af helhedsindtrykket, herunder størrelse, opbygning, almen fasthed, bevægelse, driftanlæg, selvsikkerhed, DSB -udført i enkel kortfattet form.

Knap middelstor, strakt, knoglekraftig udtalt maskulin, velpigmenteret grå han. Særdeles godt hoved og udtryk. Normal manke med et lille knæk. Lige fast ryg. Vellejret kryds af god længde, vinklingen foran er god og særdeles velvinklet bag. Særdeles godt bryst, normal underbryst. Lige front. Træder lige for og bag. Regelmæssige, harmoniske bevægelser, hvor fastheden i overlinjen ønskes mere udtalt. DSB udpræget - slipper. Særlige fortrin: Udtalt maskulin han med særdeles godt pigment. Viser rosværdig mod og kampdrift.

Vejledning ved anvendelse: Bør tilføres tæve med korrekt højde/længde forhold. Kan anvendes til forbedring af mod, kampdrift og hårdhed.

Stort tillykke til Brian Rohde og Nederholm's Heart von der Flex. 

 


1. Præmie med 171,2 ud af 180 point og en hel oprykning til patruljeklassen.Stort tillykke til René Lindgaard og Nederholm's Peiko, kaldet Konrad. Det er bare super flot.Næse for politiarbejde.


Indbrudsramt familie pågreb selv formodet tyv, og ”civil” hund opsporede koster og brækjern.

FREDERIKSHAVN: Først pågreb de selv en formodet tyv. Bagefter satte schæferhunden Gonzo snuden i græsset og fandt både tyvekoster og et brækjern, som koblede den pågrebne til to indbrud i deres hus.
Første akt udspillede sig, mens Trine Schepler, hendes mand og to børn i sidste uge var på efterårsferie i Berlin.
- Fredag fik vi en opringning fra mine svigerforældre, fortæller Trine Schepler.
Svigerforældrene holdt opsyn med den ferierende families hus på Lerstien i Kilden ved Frederikshavn. De havde konstateret indbrud. Tyvene var gået grundigt til værks - havde klippet lamper ned fra loftet, fjernet møbler og ryddet skabe.
- Vi havde pludselig ikke lyst til at blive i Berlin, så vi kørte hjem for at se hvor galt det stod til, fortæller Trine Schepler.
Hjemme igen begyndte familien fredag aften at danne sig et overblik. Computere, smykker og sølvtøj, noget af det arvestykker, var også væk.
Særlig hårdt var tyvene gået til værks på den 17-årige datters værelse.
- Alle hendes ting var væk, også hendes Macbook med notater fra gymnasiet, fortæller Trine Schepler.
Lørdag formiddag tog familien ind til Frederikshavn for at købe ind.
Tyvene kom igen.
De kom hjem halvanden time senere og så straks, at der nu var pillet endnu flere ting ned fra væggene. Trine Scheplers taske var væk og i hall’en stod en kurv, som tyvene havde samlet ting sammen i.
- Min mand løb ud af terrassedøren for at se, om gerningsmændene stadig var ved huset, fortæller Trine Schepler.
Han fik øje på en person på vej væk.
Tilfældigt ankom Trines bror samtidig, og de to mænd satte efter den formodede tyv hen over marken.
Han forsvandt ind i noget buskads.
Samtidig var en politibetjent ude at løbetræne på en grusvej i området.
Sammen lykkedes det de tre mænd at pågribe den flygtende, hvorefter politiet blev tilkaldt.
Det eneste, der umiddelbart knyttede ham til indbruddene var nogle deodoranter, som han hævdede at have fundet på grusvejen.
Familien Schepler foreslog politiet at tilkalde en hundepatrulje for at lede efter spor og medgerningsmænd.
- En mand kunne ikke have tømt huset alene, siger Trine Schepler.
Men svaret var, at hundepatruljerne ikke er på arbejde lørdag formiddag.
Allerede på det tidspunkt blev der også kaldt på de to betjente til andre opgaver.
Så det kunne sagtens være endt med en afhøring og derefter løsladelse af den pågrebne.
Hvis det ikke havde været for Gonzo.

Gonzo tager over.


Gonzo er en femårig ”civil” schæferhan. Gonzo deltager sammen med sin ejer i træning under Dansk Politihundeforening.
Via en bekendt fik familien Schepler kontakt med Gonzos ejer, som helst ikke vil have sit navn nævnt i avisen.
Politipatruljen blev på stedet, og kort efter blev Gonzo sluppet løs ved Lerstien. Han kom tilbage med først en strømpe og snart efter en mere. Han blev ved at stå og skrabe ved buskadset, hvor han havde fundet dem.
Og her lå en plasticpose, der indeholdt familiens Ipads og et brækjern, der viste sig at bære dna-spor.
Søndag blev den pågrebne varetægtsfængslet.
Trine Schepler undrer sig over, at det er nødvendigt at rekvirere en civil hundefører til en politiopgave, og at patruljen tilsyneladende var alene om den politimæssige dækning i Frederikshavn Kommune.
Politiinspektør Marianne Vestergaard-Lau, Nordjyllands Politi, bekræfter, at der ikke er vagtsat hundepatruljer lørdag formiddag.
Hun kender ikke baggrunden for politiets håndtering af den konkrete situation, men siger: - Vi har mulighed for at indkalde hundepatruljen til opgaver, der kun kan løses med hund, ligesom vi kan trække på nabokredses hundepatruljer.
Det er korrekt, at der kun en enkelt patruljevogn, som kører ud fra Frederikshavn lørdag formiddag. Men det betyder ikke, at patruljen er alene om alle politiopgaver i området.
- Vi arbejder med flådestyring af den samlede patruljedækning i politikredsen, forklarer Marianne Vestergaard-Lau.
Flådestyringen indebærer, at andre patruljevogne dirigeres nærmere, når en patrulje får en akut opgave.
Kilde: www.nordjyske.dk

Godt gået herfra, til ejeren af Gonzo.
Vinder af DKKs IPO3 DM i 2013.

Vi ønsker Brian Rohde og Nederholm's Heart von der Flex stort tillykke med titlen som vinder af DKKs IPO3 DM den 20/21. april 2013. Brian og Heart bestod med A: 93 B: 93 C: 95 og UDP ialt: 281 point. Flot arbejde Brian og vi glæder os allerede til FCIs IPO3 VM i Tjekkiet.