logo headerlogo


Til DKKs IPO3 DM den 20. og 21. apirl 2013 fik Kennel Nederholm's deres første danmarksmester.
Brian Rohde og Nederholm's Heart von der Flex vandt med A:93, B:93, C:95 og UDP ialt:281 point. To uger senere stillede Brian og Heart til Schæferhunde Klubbens DM og her blev ekvipagen nr. 4 med A:95, B:94, C:92 ialt:281 og UDP.


I efteråret 2012 købte vi Kongeskovens Müsli. En tæve som vi har fulgt gennem længere tid og hun har vist stort potentiale rent brugsmæssigt - hun skulle gerne blive Emils nye konkurrencehund. Rent linjemæssigt er hun interesant og kan forhåbentlig tilføre vores kennel noget spændende i fremtiden.

Kongeskoven's Müsli IPO3, UHP, FP, AGK, AK, HD.:A, AA.:1


Kennnel Nederholm's er uddannet efter den nye hundelov som trådte i kraft i 2010


Efter de første kuld har vi avlet velfungerende familiehunde, flere af hundene bruges til konkurrencetræning, flere hunde er godkendt til politihund og langt flere er under vejs. Vi har bl.a. godkendte politihunde i Grønland, på Færøerneog rundt omkring i hele Danmark. Til sidst er en hund uddannelset til redningshund.

Kennel Nederholm's startede i foråret 2001, hvor vi købte Es-Flindtto's Guri, som er blevet stammoder i kennel Nederholm's.

Es-Flindtto's Guri BHP 3, IPO 2, AK HD.: B, AA.: 0

I sensommeren 2008 købte vi Roxi vom Brinkeweg i udlandet. Dette er sket for at tilfører vores kennel flere blodlinier. Roxi er nøje udvalgt efter de samme hårde kriterier som hele vores avl køres efter. Hun er mentalt meget sund og hviler i sig selv. Selvfølgelig er drifterne er helt i top - ROXI er altid klar!

Roxi vom Brinkeweg SchH1, AK-D HD.: B, AA.: 0

Vi har i samarbejde med kennel Skusterhuset købt Dana von Prevent.

Dana von Prevent SchH3, IPO3, AK-D HD.: A, AA.: 0

I sensommeren 2010 er samarbejdet med Kennel Skusterhuset stoppet. Kennel Nederholm's ejer Dana von Prevent alene nu.

 


Vi forsøger at avle en schæferhund, som er brugsegnet og sund, såvel fysisk som psykisk. Det er for os en naturlighed at hundene har drift, belastbarhed, mod og selvsikkerhed. Prioriteten i vores avl er sundhed, væsen, socialisering og hunde som opfylder FCI's standard for en tysk schæferhund.Vores hundes færdes til daglig med familien og er med i alle sammenhænge. Alle vores hvalpe er vant til børn og andre hunde. Socialiseringen i den tidlige hvalpealder har altid haft største priotet i vores kennel. Derfor er vores hvalpes sociale adfærd helt i top. Hvalpene bliver desuden stimuleret på mange andre måder, bl.a. bilture, skov- og strandture og ikke mindst små ture på træningspladsen, med mange lyde og mennesker. Naturligvis i små mændger, så de ikke bliver en belastning for hvalpene. Som en naturlig ting er vores kennel medlem af Schæferhunde Klubben for Danmark, Verein für Deutsche Schäferhunde e.V. (SV) og Dansk Kennel Klub (DKK), hvorfra vores hundes sundhed og forhold bliver bedømt under de rutinemæssige kennel-kontroller. Vores kennel er naturligvis også dyrlægekontrolleret. Vi tillægger det stor betydning at vores tæver er regelmæssigt vaccineret og ormebehandlet. Samtidig fodre vi udelukkende vores hunde med et højkvalitets foder, og dette gør at du trygt kan henvende dig til os, når du ønsker en ny lille hvalp i huset.


Vi giver naturligvis 2 års garanti og laver også en købskontrakt til dig som sikkerhed.


Emil startede sin hundekarriere med labradoren Buller i DCH i 1986 og skiftede i 1997 til schæferhundeklubben.Her har han deltaget ved IPO-III DM og flere udtagelser til BHP-III DM.

Tina startede sin karriere med hund i schæferhundeklubben i 1997 og i 2000 blev hun vinder af Danmarks Bedste Beg. B med Troldbjerg Jolly. Herudover har Tina også deltaget ved BHP-I DM og IPO-III DM